dimarts, 29 de gener del 2013

Manifest unitari: El Raval viu i conviu - Volem un barri sense nazis

El passat 7 de gener un jove de 14 anys va ser agredit al nostre barri, el Raval, en mans d’un grup de neonazis. El motiu de l’agressió va ser l’origen indi del noi.

No podem considerar aquest acte com un fet aïllat, sinó com una acció política ultradretana conseqüència de l’ascens de l’extrema dreta al nostre país i a la qual cal posar-hi fre.

Aquestes actituds intolerants van creixent al Raval i es posen de manifest en l’augment de pintades xenòfobes i en la captació de joves per part de cèl.lules neonazis.

El nostre barri vol viure i conviure amb aquesta amalgama de cultures que venen de terres llunyanes i que ens amplien els horitzons.

És per això que des del veïnat del barri, treballadors i treballadores, estudiants, col·lectius i entitats socials volem denunciar públicament aquesta agressió de caire racista i feixista, així com manifestar tot el nostre suport al jove agredit i a la seva família.

Perquè no tolerem cap més agressió: Amb el feixisme, el racisme i la violència... tolerància zero.

Feixisme mai més, ni aquí ni enlloc!

Unitat contra el feixisme i el racisme Ciutat Vella - TEB (Associació per a Joves TEB) - XER (Xarxa educativa del Raval) - Associació Cultural el Raval - el Lokal - Coordinadora contra l'especulació del Raval - Grupo de apoyo a la Central de los Trabajadores Argentinos - Associació d'Amistat amb el Poble de Guatemala - Federación de la Casa de la Solidaridad - Retruco Solidaridad con la Argentina que Resiste - XAMFRÀ (Centre de Música i escena del Raval) - Cooperativa de Consum COOXINO - TOT RAVAL - AVV del Casc Antic - PSC Ciutat Vella - Dicaf SL - RAVALNET - ICV Ciutat Vella - JUNTS Associació Catalana de Jueus i Palestins - La Sega 1640 (Casal Popular Independentista de Sta. Coloma de Farners) - Casal ERC Barcelona Vella - Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat - Associació Atzavara - arrels - Joves d'Esquerra Verda - Associació Papers i Drets per a Tothom - SOS Racisme Catalunya - ICV Sant Martí - Fundació Èxit - En lluita - Alerta Solidària - UCFR Sant Martí - cre-cre (crear i créixer) - CEHDA-Ghana - AMIC - UGT de Catalunya - ACATHI (Associació Catalana per a la Integració d'Homosexuals, Bisexuals i Transsexuals Immigrants) - Plataforma d'Entitats de Roquetes - Associació Altraitàlia Barcelona - Asociación Q'atary Perú - Front d'Alliberament Gai de Catalunya - Observatori Contra l'Homofòbia - Estudiants En lluita - Joventut Socialista de Cataluna (Federació de Barcelona - Agrupació de Ciutat Vella) - PSUCviu (Agrupació de Barcelona) - Associació de treballadors pakistanesos - Assemblea de Sarrià-St. Gervasi - EUiA (Ciutat Vella) - Asociación Q'atary Perú - Associació Altraitàlia Barcelona - Fundació Ciutadania Multicultural - Mescladís - Assemblea de Sarrià - St. Gervasi - Forn de teatre Pa'tothom - Associació de treballadors pakistanesos - PSUCviu - Fundació Socialisme Sense Fronteres-FSSF - Sectorial Nacional de Polítiques d'Immigració d'ERC - Associació Punt d'Intercanvi - Servei Civil Internacional de Catalunya - L'Aurora, POR...

Adheriu-vos i veure la llista més actual d'adhesions aquí

El Raval viu i conviu - Volem un barri sense nazis  
Feixisme mai més: Ni aquí ni enlloc
Dimarts 5 de febrer, 18h
Concentració · Plaça Pedró, El Raval
(confluència dels carrers Hospital i Carme)

Cartell en PDF


Unitat contra el feixisme i el racisme: Més informació i per adherir-t’hi: info@unitatcontraelfeixisme.org  ·  http://www.facebook.com/unitatcfr · http://unitatcontraelfeixisme.org · Twitter @UnitatvsRacisme · Suport econòmic a UCFR: 3025 0001 14 1433439761

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada